Winnaar Groene Hart Streekproduct 2019

Lamsvlees van de Schaapskooi Ottoland gekozen tot Groene Hart streekproduct 2019

Op 6 december 2019 tijdens de finale van de Verkiezing Groene Hart streekproduct 2019 is lamsvlees van de Schaapskooi uit Ottoland gekozen tot Groene Hart streekproduct van het jaar. Een deskundige jury heeft tien producten, die ter plekke door de deelnemende chef-koks zijn verwerkt in vier gerechten, in De Limonadefabriek te Streefkerk beoordeeld. Criteria daarbij waren: producteigenschappen, presentatie en het verhaal achter het product. De titel ‘Winnaar Groene Hart Streekproduct’ is toegekend aan het product met het hoogste eindcijfer.

De vijfkoppige jury was unaniem lovend over de kwaliteit van de genomineerde Groene Hart streekproducten. De scores lagen dan ook dicht bij elkaar. Lamsvlees van de Schaapskooi Ottoland kwam als Groene Hart streekproduct 2019 uit de bus. De jury roemde zowel het product, de bereiding als het verhaal. “In één woord fantastisch.” Restaurant De Limonadefabriek heeft niet voor niets besloten om dit lamsvlees op haar menukaart te houden.

Op de foto’s is te zien dat Huug Hagoort  vol vuur en passie uitlegt wat er zo bijzonder is aan zijn product; eerlijk lamsvlees.

Wilt u ook genieten van het heerlijke lamsvlees en het zelf bereiden, neem contact op met de Schaapskooi

Telefoon: 0184 – 642293
Mobiel: 06 – 51786764

Foto’s: Cees van der Wal
IMG-20191207-WA0001 IMG-20191207-WA0002 IMG-20191207-WA0003

Hieronder het winnende lamsvlees op diverse wijze bereid

IMG_9978 20191206_150537