Expositie 1e kwartaal 2019

Goed gezien, goed bekeken

In dit 1e kwartaal zal Teuny Bakker in de Schaapskooi Ottoland, A89, 2972 BD Ottoland exposeren.

Van jongst af aan werk ik met textiel en verschillende handwerktechnieken.Later werd het kleding en wandkleden en  traditioneel patchwork. Daarna ben  ik verschillende cursussen gaan volgen waaruit het art quilten is ontstaan. Dagelijks werk ik nu met textiel omdat het me ontspanning geeft. Ik werk graag met papier en zo ontstaan er mooie boeken. Mijn inspiratie  vind ik in de natuur waarin vooral de bomen een grote rol spelen. De vele kleurscharkeringen  vind ik boeiend. Het beeld is nooit hetzelfde. De materialen die ik gebruik zijn katoenen stoffen die ik zelf verf en bewerk. Ik werk veel met de naaimachine maar ook met de hand. Ik verf, zeefdruk, stempel, borduur en vilt.

Informatie: 06 27321676  teunybakker@hetnet.nl

Teuny Bakker 31122018004