Expositie 4e kwartaal 2018

Goed gezien, goed bekeken

Jaap de Vogel exposeert van 1 oktober t/m half januari in de Schaapskooi Ottoland, A89, 2972 BD Ottoland
Info: www.schaapskooiottoland.nl
Jaap de Vogel werd geboren in Dubbeldam (1945). Al vanaf zijn jeugd heeft hij belangstelling gehad voor tekenen. Na een opleiding als graficus heeft hij 40 jaar gewerkt in de grafische industrie waarbij vormgeving en ontwerp centraal stonden. Daarbij zijn tekenen en schilderen altijd al een grote hobby van hem geweest. Zijn favoriete onderwerpen zijn portretten en stillevens die hij met de technieken van de oude meesters op het doek brengt. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en de dingen om hem heen. Zijn schilderijen maakt hij het liefst met olieverf, een langzaam drogende en soepel moduleerbare verf met een rijke kleur.
Informatie: jaap.de.vogel@ziggo.nl 078-6918490Jaap de vogel