Expositie vernieuwd

Sinds enige tijd hanger er foto’s van Marian Vermeeren in de ontvangstruimte van de schaapskooi

Marian geeft het volgende aan:

Fotograferen is al heel lang mijn hobby.

Ik fotografeer uit nieuwsgierigheid. Hoe zal iets er op een foto uitzien? Dingen komen namelijk anders op de foto dan we ze met onze ogen zien. En soms zien heel gewone              dingen er op een foto spannend uit.

Mensen zijn vaak mijn onderwerp, maar ook landschappen vind ik soms boeiend.

Sinds ik digitaal fotografeer kan ik net zoveel experimenteren als ik wil en krijg ik daardoor soms heel verrassende foto’s. Niet iedereen vindt deze experimenten aantrekkelijk, maar voor mij zijn ze waardevol en heel inspirerend.

In deze expositie een kleine selectie uit de vele foto’s die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

marianvermeeren@hotmail.com

www.goedgezien-goedbekeken.nl

www.facebook.com/amateurkunst