jan Scheffe Portret jongen

Expositie vernieuwd

Vanaf april exposeert Jan Scheffe met zijn werk in de schaapskooi

Jan Scheffe werkt al een veertig jaar met acryl  en olieverf maar  maakt ook uitstapjes naar andere materialen. De diversiteit aan onderwerpen en stijlen zijn een gevolg van het zoeken naar avontuur en uitdaging.Veelal is zijn werk iets met een bandbreedte tussen realistisch en impressionistisch. Portretten van mens en dier zijn zo’n uitdaging.

Het zoeken naar sfeer heeft op dit moment voor hem een grotere prioriteit dan het realistisch weergeven van een situatie of voorstelling. Naast schilderen is het makeIMG_4440n van bronzen beelden voor Jan Scheffe een belangrijke tijdsbesteding.

 

Informatie:  j.scheffe@hotmail.com

Facebook:  Jan Scheffe kunst.

www.schaapskooiottoland.nl

www.goedgezien-goedbekeken.nl

www.facebook.com/amateurkunst